

Sock Hop Cat Majors Supplemental Regulations

July 10 & 11, 2021 Sanction #21-M-20350

Revised Schedule of Activities (06/14/2021)

Friday, July 9, 2021 – Road America will provide a test day for Cat Majors participants. This test day is not covered under SCCA event sanction. Please see https://roadamerica.motorsportreg.com/events/scca-milwaukee-test-day-july-9-2021-road-america-319704 There is no early access to the track property on Friday for those not participating in the test day. Those arriving early will be asked to park in staging until 6:00 PM.

П					
	6:00 PM – 9:00 PM	SCCA Registration	6:00 PM – 9:00 PM	SCCA Tech Inspection	

PLEASE NOTE: Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only. Actual start times may vary based on forces of nature and on-track incidents. Stewards WILL NOT take action on MINOR schedule changes. Start times may be altered with little or no notice. Please pay close attention to PA announcements.

Saturday, July 10, 2021:

Jaturuay, July 10, 2021.					
6:30 AM – 3:00 PM	Registration				
7:30 AM – 12:00 PM	Technical Inspection				
7:30 AM – 12:30 PM	Scales				
7:15 AM	Worker Meeting				
8:15 AM – 8:40 AM	25 min Qualifying Group 1				
8:50 AM – 9:15 AM	25 min Qualifying Group 2				
9:25 AM – 9:50 AM	25 min Qualifying Group 3				
10:00 AM – 10:25 AM	25 min Qualifying Group 4				
10:40 AM – 11:05 AM	25 min Qualifying Group 5				
11:15 AM – 11:40 AM	25 min Qualifying Group 6				
11:50 AM – 12:15 PM	25 min Qualifying Group 7				
12:15 PM – 1:00 PM	Lunch				
1:00 PM	20 min timed race Group 1				
Followed by	20 min timed race Group 2				
Followed by	20 min timed race Group 3				
Followed by	20 min timed race Group 4				
Followed by	20 min timed race Group 5				
Followed by	20 min timed race Group 6				
Followed by	20 min timed race Group 7				

Sunday, July 11, 2021:

Juliuay, July 11, 2021.					
7:00 AM – 12:30 PM	Registration				
7:45 AM – 12:00 PM	Technical Inspection				
7:30 AM – 12:00 PM	Scales				
7:15 AM	Worker Meeting				
8:15 AM – 8:30 AM	15 min Qualifying Group 1				
8:40 AM – 8:55 AM	15 min Qualifying Group 2				
9:05 AM – 9:20 AM	15 min Qualifying Group 3				
9:30 AM – 9:45 AM	15 min Qualifying Group 4				
9:55 AM – 10:10 AM	15 min Qualifying Group 5				
10:20 AM – 10:35 AM	15 min Qualifying Group 6				
10:45 AM – 11:00 AM	15 min Qualifying Group 7				
11:15 AM	12 lap (max 35 min) Race Group 1				
Followed by	Lunch				
12:30 PM	12 lap (max 35 min) Race Group 2				
Followed by	12 lap (max 35 min) Race Group 3				
Followed by	12 lap (max 35 min) Race Group 4				
Followed by	12 lap (max 35 min) Race Group 5				
Followed by	12 lap (max 35 min) Race Group 6				
Followed by	12 lap (max 35 min) Race Group 7				

RACE GROUPS for Saturday & Sunday July 10th & 11th, 2021:

Group 1	SRF3 (1)	SRF3	Group 5	SM	SM, SMX* (Split Start)
Group 2	Small DOT Closed Wheel (1)	STL, STU, T2, T3, T4	Group 6	Small Bore Slicks Closed Wheel	EP, FP, GTL, HP, BSpec
Group 3	Big Bore Open Wheel (2)	FA, FC, FE2, FX, P1, P2	Group 7	Small Bore Open Wheel	FV, FF, F5
Group 4	Big Bore Closed Wheel (2)	GT1, GT2, GT3, GTX*, AS, PX*, T1			

^{*} Not a Runoffs eligible class.









⁽¹⁾ The run order of Groups 1 & 2 has been reversed effective 05/03/2021.

⁽²⁾ The run order of Groups 3 & 4 has been reversed effective 06/14/2021.