



Race For the Roses Majors

Blackhawk Valley & Milwaukee Regions June 27 & 28, 2020 Blackhawk Farms Raceway Sanction #20-M-8266 & 20-R-9380





Schedule of Activities

FRIDAY June 26, 2020– Blackhawk Farms is rented by a group. No admittance until after 6pm! Please plan accordingly.

| 5:30 PM – 8:30 PM | Registration | 6:15 PM – 8:30 PM | Tech Inspection |
|-------------------|--------------|-------------------|-----------------|

Due to COVID-19 restrictions, access to the track will be limited to only drivers, workers, and crew and credentials can be obtained only during posted registration hours.

PLEASE NOTE: Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only run groups with less than 15 cars may be combined by the Race Director. Actual start times may vary based on forces of nature and ontrack incidents. Stewards will NOT take action on MINOR schedule changes. Starting times may be altered with little or no notice. Please pay attention to the PA.

| Saturday, June 27, 2020 | | | |
|----------------------------------|--------------------------------|--|--|
| | | | |
| 6:45 AM – Noon | Registration | | |
| 7:30AM | Worker Meeting | | |
| 7:30 AM | Tech for late arrivals only | | |
| 8:10 – 8:35 AM | 25 min Qualifying Groups 1 | | |
| 8:45 – 9:10 AM | 25 min Qualifying Group 2A & B | | |
| 9:20 - 9:45 AM | 25 min Qualifying Group 3 | | |
| 9:55 – 10:20AM 10:30 –10:55AM | 25 min Qualifying Group 4 | | |
| | 25 min Qualifying Group 5 | | |
| 11:05-11:30 AM | 25 min Qualifying Group 6 | | |
| 11:40-12:05 AM | 25 min Qualifying Group 7 | | |
| 12:05 PM | LUNCH | | |
| 1:00 PM | 25 min Qualifying Group 8 | | |
| 1:35 PM | 20 min timed Race Group 1 | | |
| Followed By | 20 min timed Race Group 2A & B | | |
| Followed By | 20 min timed Race Group 3 | | |
| Followed By | 20 min timed Race Group 4 | | |
| Followed By | 20 min timed Race Group 5 | | |
| Followed By | 20 min timed Race Group 6 | | |
| Followed By | 20 min timed Race Group 7 | | |
| Followed By | 20 min timed Race Group 8 | | |

| Sunday June 29, 2020 | | | | | |
|----------------------|---|--|--|--|--|
| | Sunday, June 28, 2020 Combined qualifying group sessions are 10 minutes per group. | | | | |
| 7:00 AM – 11:30 AM | <u> </u> | | | | |
| 7:30AM | Registration | | | | |
| 7.30AW | Worker Meeting | | | | |
| | Tech by appointment only | | | | |
| 8:10 – 8:30 AM | 20 min Qualifying Group 1 & 2AB | | | | |
| 8:40 – 9:00 AM | 20 min Qualifying Groups 3 & 5 | | | | |
| 9:10 - 9:30 AM | 20 min Qualifying Groups 4 & 6 | | | | |
| 9:35 - 9:55AM ** | 20 min Qualifying Group 7 & 8 | | | | |
| 10:05 AM | 24 laps or 35 min Race Group 1 | | | | |
| Followed By | 24 laps or 35 min Race Group 2A | | | | |
| Followed By | 24 laps or 35 min Race Group 3 | | | | |
| 12:15 PM (approx.) | Lunch | | | | |
| 1:15 PM | 24 laps or 35 min Race Group 2B | | | | |
| Followed By | 24 laps or 35 min Race Group 4 | | | | |
| Followed By | 24 laps or 35 min Race Group 5 | | | | |
| Followed By | 24 laps or 35 min Race Group 6 | | | | |
| Followed By | 24 laps or 35 min Race Group 7 | | | | |
| Followed By | 24 laps or 35 min Race Group 8 | | | | |

^{**} Updated 06/19 to correct time.

Race Groupings

| | race Creap | o oroupingo | | | | |
|--|------------|--|---------|---|--|--|
| | Group 1 | SM | Group 5 | Big Bore Open Wheel: FC, FE2, FX, FA, P1, P2, PX* | | |
| | Group 2A | SRF3 | Group 6 | Small Bore Slicks Closed Wheel: EP, FP, HP, GTL, B-Spec | | |
| | Group 2B | SRF* | Group 7 | Big Bore Closed Wheel: AS, T1, GT1, GT2, GT3, GTX* | | |
| | Group 3 | Small Bore Open Wheel: FV, FF, F5 | Group 8 | Restricted Regional Classes* See Car Eligibility on Page 2 of Supps | | |
| | Group 4 | Small DOT Closed Wheel: T2, T3, T4, STU. STL | | | | |

^{*}Not a Runoffs eligible class.





