



Mark Amenda Memorial Majors

Blackhawk Valley & Milwaukee Regions May 3 & 4, 2025 Blackhawk Farms Raceway Sanction # 25-M-64063





Schedule of Activities

FRIDAY May 2, 2025 – Blackhawk Farms open test day. These test days are provided by BFR and not covered under event sanction. Information at https://blackhawkfarms.com/track-days/pre-race-test-and-tune/ or call Blackhawks Farms at 815-389-2000 for additional information.

NOTE: NO pre-admittance to the facility is allowed. Admittance to the track on Friday prior to 6:00 PM is only allowed with a paid track test day registration.

Friday, May 2, 2025

9:00 AM - 12:00PM	Test Groups	5:30 PM - 8:30 PM	SCCA Registration
12:00PM Approx.	Lunch	6:00 PM - 8:30 PM	SCCA Tech Inspection
1:00 PM - 4:30 PM	Test Groups		

PLEASE NOTE: Scheduled session times are approximate and are for planning purposes only. Run groups with less than 15 cars may be combined by the Race Director. Actual start times may vary based on forces of nature and on-track incidents. Stewards will NOT take action on MINOR schedule changes. Starting times may be altered with little or no notice. Please pay attention to the PA.

Event credentials are only available during posted Registration hours and access to the track will only be available to those with the event credentials.

<u> </u>					
Saturday, May 3, 2025					
Combined practice group sessions are 10 minutes per group.					
6:45 AM – 3:00 PM	Registration				
7:20 AM	Worker Meeting				
7:30 AM	Tech for late arrivals only				
8:10 – 8:30 AM	20 min Practice Groups 1 & 2				
8:40 – 9:00 AM	20 min Practice Groups 3 & 4				
9:10 - 9:30 AM	20 min Practice Groups 5 & 6				
9:35 AM	10 min Practice Group 7				
9:55 AM	20 min Qualifying Group 1				
10:20 AM	20 min Qualifying Group 2				
10:50 AM	20 min Qualifying Group 3				
11:15 AM	20 min Qualifying Group 4				
11:45 AM	20 min Qualifying Group 5				
12:05 AM (approx.)	Lunch				
1:00 PM	20 min Qualifying Group 6				
1:30 PM	20 min Qualifying Group 7				
2:00 PM	20 min timed Race Group 1				
Followed By	20 min timed Race Group 2				
Followed By	20 min timed Race Group 3				
Followed By	20 min timed Race Group 4				
Followed By	20 min timed Race Group 5				
Followed By	20 min timed Race Group 6				
Followed By	20 min timed Race Group 7				
5:35 PM +/-	Volunteer Worker Party *				

Sunday, May 4, 2025				
Combined qualifying group sessions are 15 minutes per group.				
7:00 AM – 12:30 PM	Registration			
7:20 AM	Worker Meeting			
	Tech by appointment only			
8:10 – 8:40 AM	30 min Qualifying Group 1 & 2			
8:50 – 9:20 AM	30 min Qualifying Groups 3 & 4			
9:30 -10:00 AM	30 min Qualifying Groups 5 & 6			
10:05 AM	15 min Qualifying Group 7			
10:30 AM	24 laps or 35 min Race Group 1			
Followed By	24 laps or 35 min Race Group 2			
12:10 PM (approx.)	Lunch			
1:00 PM	24 laps or 35 min Race Group 3			
Followed By	24 laps or 35 min Race Group 4			
Followed By	24 laps or 35 min Race Group 5			
Followed By	24 laps or 35 min Race Group 6			
Followed By	24 laps or 35 min Race Group 7			

Race Groupings

nace Croupings				
Group 1	SM, SMX	Group 4	Small Bore Open Wheel: FV, FF, F6*	
Group 2	SRF3	Group 5	Small DOT Closed Wheel: T2, T3, T4, STU, STL	
Group 3	Big Bore Open Wheel: FC, FE2, FX*, FA, P, P2*	Group 6	Small Bore Slicks Closed Wheel: EP, FP, HP, B-Spec	
Not a Runoffs eligible class.		Group 7	Big Bore Closed Wheel: AS, T1, GT1, GT2, GT3U, GTX	







^{*} The Saturday night party will be limited to volunteers only.